Υπηρεσίες

Στις ατομικές συνεδρίες ο συμβουλευόμενος (coachee) εστιάζει σε θέματα που τον απασχολούν στο παρόν και εντοπίζει τις προσωπικές του δυσκολίες, τα εμπόδια του αλλά και τις κρυμμένες δυνάμεις του εαυτού του.
Πρόκειται για μια διαδικασία που περιλαμβάνει συζήτηση, τεχνικές και μεθοδολογία του αυθεντικού επιστημονικού coaching.
Μια πρακτική βραχυπρόθεσμη, με άμεσα αποτελέσματα κατά την οποία ο σύμβουλος (coach) μαζί με τον coachee του σχεδιάζουν και προγραμματίζουν δράσεις για την επίτευξη στόχων του δεύτερου, αφού έχουν αποσαφηνιστεί οι επιθυμητοί του στόχοι, σε διάφορους τομείς της ζωής του.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί το σημαντικό ταξίδι, της γνώσης και βελτίωσης εαυτού σε ένα περιβάλλον αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας, κατανόησης, αποδοχής.

Με τις συνεδρίες Coaching θα μπορέσεις:

  • Να αποσαφηνίσεις και να επιτεύξεις στόχους: Θα βοηθηθείς  ώστε να προσδιορίσεις τι θέλεις να επιτύχεις σε διάφορες πτυχές της ζωής σου και να δημιουργήσεις ένα σχέδιο για να σημειώσεις πρόοδο προς την κατεύθυνση αυτών των στόχων.
  • Να ξεπεράσεις εμπόδια: Μερικές φορές συναντάμε εμπόδια που μας εμποδίζουν να επιτύχουμε τους στόχους μας ή να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε. Με καθοδήγηση, ανατροφοδότηση και υποστήριξη, θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις και να ξεπεράσεις εμπόδια.
  • Να αυξήσεις την αυτογνωσία σου: Οι συνεδρίες Coaching μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τις αξίες σου και τα δυνατά και αδύνατα σημεία σου. Αυτή η αυτογνωσία μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και να ζήσεις μια πιο ικανοποιητική ζωή.
  • Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου: Το Coaching μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, να θέσεις όρια και να χτίσεις ισχυρότερες σχέσεις με τους ανθρώπους στη ζωή σου.
  • Να μειώσεις το άγχος και να αυξήσεις την ευτυχία: Οι συνεδρίες Coaching μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις θέματα στη ζωή σου και να σημειώσεις πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων σου, και έτσι να διαπιστώσεις ότι βιώνεις λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη ευτυχία συνολικά.
  • Να αναπτύξεις νέες δεξιότητες: Θα βοηθηθείς ώστε να εντοπίσεις τους τομείς στους οποίους θέλεις να αναπτυχθείς και να αναπτύξεις νέες δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου.

Κάλεσε στο 2105063184 για να κλείσεις την πρώτη σου δωρεάν online δεκάλεπτη συνάντηση!