Blog

Τα σημάδια ότι είναι ο άνθρωπος σου

Αισθάνεσαι ότι είναι ο άνθρωπος σου γιατί περνάτε πολύ όμορφα μαζί και μοιράζεστε τρυφερά και γλυκά συναισθήματα. Υπάρχει πάθος, έντονη έλξη και τον/την νιώθεις κοντά σου.

Συχνά-πυκνά έρχεται εκείνη η σκέψη που σου τριβελίζει το μυαλό: 

Είναι πραγματικά ο άνθρωπος μου;

Όπως αναπτύσσονται και αλλάζουν τα άτομα και οι σχέσεις με το πέρασμα του χρόνου, το ίδιο συμβαίνει και με την αγάπη.

Η αγάπη έχει δυναμική και η ποιότητα της εξελίσσεται συνεχώς.

Δίνουμε έμφαση στα στοιχεία της οικειότητας, του πάθους και της απόφασης/δέσμευσης για να πούμε πως αγαπάμε.

Ωστόσο είναι πιο πολύπλοκο από μια απλή κατηγοριοποίηση σε περιπαθή έρωτα ή σε ολοκληρωμένη αγάπη που υποδεικνύει πως είναι ο άνθρωπος σου!

Ποια σημάδια προβλέπουν τη διατήρηση μιας σχέσης στο χρόνο


➤ Έχετε τους ίδιους στόχους.
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες πρόβλεψης για την πορεία μιας σχέσης είναι να υπάρχουν ίδιοι στόχοι. Μια σχέση που αντέχει στο χρόνο είναι εκείνη που οι δύο σύντροφοι συνειδητά βλέπουν το μέλλον με τον ίδιο τρόπο. Μοιράζονται τα ίδια «θέλω» και τις ίδιες ανάγκες.

➤ Είστε και φίλοι.
Είναι πολύ σημαντικό σε μια ερωτική σχέση οι δύο σύντροφοι να απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου. Τι ζητάμε από έναν καλό φίλο; Ωραίες συζητήσεις, ίδιο χιούμορ, οικειότητα, κοινά ενδιαφέροντα, κοινές δραστηριότητες. Να μοιραζόμαστε ακόμα και τις σιωπές μας!

➤ Υπάρχει σεβασμός.
Όταν υπάρχει σεβασμός στη διαφορετικότητα και μοναδικότητα του άλλου είναι πραγματική ευλογία. Είναι πολύ ωραίο να συμφωνούμε στα περισσότερα και να έχουμε κοινές απόψεις. Ωστόσο αποδεχόμαστε και κατανοούμε πως μπορούμε και να διαφωνούμε μέσα σε ένα πλαίσιο αμοιβαιότητας και σεβασμού.

➤ Είσαι ο πραγματικός εαυτός σου.
Δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Με τις αδυναμίες μας, τα λάθη μας, τις δυσκολίες μας. Νιώθουμε άνετα να εκφράσουμε την αλήθεια μας για αυτό ακριβώς που νιώθουμε και σκεφτόμαστε. Μόνο τότε υπάρχει ισορροπία, μόνο τότε η ευτυχία μας συμπαρασύρει τον άλλον να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

👉 Με συνεδρίες Life Coaching επιτυγχάνουμε στόχους προσωπικής ζωής μέσα από προγραμματισμό, διαχείριση και κινητοποίηση για να δώσουμε στις επιθυμίες και προσδοκίες μας σάρκα και οστά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *